Dakdekker Amsterdam

Bent u op zoek naar een professionele en goedkope dakdekker in de regio van Amsterdam voor uw dak reparatie of dak vervanging?

Op onze website de Dakdek-Gigant vind u alle informatie over de prijzen van een dakdekker, de soorten dakbedekking en geven wij u bespaartips voor het vernieuwen van uw dak door een dakwerker. Op deze manier staat straks de goedkoopste dakdekker Amsterdam met de beste kwaliteit uw dak te vernieuwen. Lees hier meer over de kosten van een dakdekker.

Onze dakdekkers werken in verschillende regio’s en steden. Wij zijn erkend en een voordelig dakdekkersbedrijf. Onze werkzaamheden als dakbedekking leggen of lekkage’s kunnen we snel en goed voor u regelen.

Wat bepaald de dakdekker kosten?

Het soort dakwerk ( of dit nu gaat om oude dakbedekking te verwijderen of een nieuw dakbedekkings laag aan te brengen ) wat een dakdekker Amsterdam moet uitvoeren heeft uiteraard invloed op de prijs van een dakdekker.

Zo is het plaatsen of leggen van bitumen dakbedekking makkelijker dan het uw dak vervangen met dakpannen.

Het leggen van dakpannen is de meest voorkomende klus voor dakdekkers. Leest u hieronder de gemiddelde prijsindicatie van de meest voorkomende dak werkzaamheden:

Soort dak vervangen Dak werkzaamheden Uurtarief dakdekker
BitumendakRepareren€31,- tot aan €36,-
PannendakVervangen€35,- tot aan €45,-
Rieten dakNieuwbouw€48,- tot aan €58,-

Dakrenovatie Amsterdam

Als uw oude dak van uw huis aan vernieuwing toe is dan spreken wij over een complete dakrenovatie.

Onze dakdekkers Amsterdam voeren dakrenovaties uit in Amsterdam, Zuid Holland, Noord-Holland, Friesland en zelfs Leeuwarden. Alle regio’s worden door ons bediend. De dakrenovatie kosten worden in de meeste gevallen per vierkante meter door een dakdekker berekend. Wilt u weten wat het kost om uw dak door onze dakdekkers op te laten knappen en te vernieuwen?

Vraag dan hier geheel vrijblijvend een offerte aan voor het vernieuwen van uw oude dak.

Als het dak van uw huis vernieuwen niet goed wordt uitgevoerd, kunnen er allerlei problemen ontstaan. Een van de meest voorkomende problemen bij een kapot dak is toch wel een daklekkage. Maar ook tocht door een slecht dakisolatie geven een hoop problemen en een hoge energierekening.

Laat uw dak goedkoop maar goed renoveren door een dakwerker en laat bijvoorbeeld uw dakpannen vernieuwen door een erkend dakdekkersbedrijf Amsterdam zoals de Dakdek-Gigant.

Advies voor u dak

Wilt u advies over het aanleggen van een nieuw dak of een dak inspectie dan kunt u altijd contact met ons opnemen via ons kantoor of het offerte formulier. Wij zullen altijd een scherpe prijs aanbieden en zorgen voor de beste kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Dakdekkers regio’s Nederland

Voor alleen advies in te winnen over een dak renovatie of de prijzen hiervan kunt u alle informatie hierover lezen op onze website. Voor een erkende Dakdekker Almere of in een regio waar u gevestigd zit, kunt u gerust een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen en u kunt een zeer scherpe prijs verwachten in u mailbox.

RandstadBuitengebied
Dakdekker AmsterdamDakdekker Eindhoven
Dakdekker UtrechtDakdekker Zwolle
Dakdekker Den HaagDakdekker Tilburg
Dakdekker RotterdamDakdekker Groningen
Dakdekker HaarlemDakdekker Friesland
Dakdekker AmersfoortDakdekker Den Bosch
Dakdekker LeidenDakdekker Enschede
Dakdekker AlmereDakdekker Venlo
Dakdekker HoofddorpDakdekker Maastricht
Dakdekker BredaDakdekker Nijmegen
Dakdekker AlkmaarDakdekker Roermond

Wat kost een dakdekker Amsterdam?

De meest voorkomende vragen gaan over de prijs van bijvoorbeeld nieuwe dakbedekking leggen of wat een dakdekker kost? Denkt u hierbij aan vragen zoals:

 • Wat kost een dakrenovatie Amsterdam?
 • Hoe duur is een dakdekker Amsterdam?
 • Hoe duur is het laten renoveren van mijn dak?

Natuurlijk is een complete dak renovatie laten uitvoeren door een dakdekker niet goedkoop maar in onze ogen hoeft het laten vervangen van je platte of schuine dak ook niet duur te zijn. De gemiddelde prijzen van een dakrenovatie variëren ook enorm. Daarom vinden wij dat u recht heeft op een eerlijke prijs kwaliteit- verhouding waar onze dakdekker Amsterdam uiteraard voor zorgt. Wij informeren u op onze website over alle kosten van een dakdekker.

Dakdekker Amsterdam de Dakdek-Gigant

Er zijn reden genoeg om met ons Amsterdamse dakdekkersbedrijf in zee te gaan.

Zo heeft ons dakdekker Amsterdam al meer dan 55 jaar ervaring in het renoveren van allerlei soorten daken. Maar waarom u nu zou moeten kiezen voor onze dakdekker? Dat zullen we u hieronder vertellen;

 • Goedkope dakdekker Amsterdam
 • Vrijblijvende offerte
 • Laag uurtarief
 • Kwaliteit

Zoals u kunt zien heeft onze dakdekker Amsterdam u veel te bieden! Omdat wij regelmatig in de hoofdstad Amsterdam werken kunt u ons werk bezichtigen op de volgende gedeeltes van de stad;

 • Dakdekker Amsterdam Centrum
 • Dakdekker Amsterdam Zuid
 • Dakdekker Amsterdam Noord
 • Dakdekker Amsterdam West
DAKDEK GIGANT
 • Bespaar tot wel 40%
 • Binnen 2 min. een prijs
 • Erkend door NDA
 • Bijna 38 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

In 1986 zette Jouke de Dakdek-Gigant b.v op. Het familiebedrijf groeide uit naar een professioneel dakdekkersbedrijf.
DAKDEK GIGANT
 • Bespaar tot wel 40%
 • Binnen 2 min. een prijs
 • Erkend door NDA
 • Bijna 38 jaar ervaring