Dakdekkers

Bent u op zoek naar een dakdekkersbedrijf voor het vernieuwen van uw oude dak of een andere dak klus?

Als dakdekkersbedrijf hebben onze dakbedekkers een jarenlange ervaring met het repareren, renoveren en restaureren van werkelijk alle soorten daken.

U kunt er dan ook vanuit gaan dat de dakdekkers van de Dakdek-Gigant uit Amsterdam zeer professioneel te werk gaan en topkwaliteit leveren.

Deze levert u dan ook een goed dak op waar u jarenlang plezier van heeft.

Omdat wij een redelijk erkend dakdekkersbedrijf zijn met gediplomeerde dakwerkers krijgen wij regelmatig prijsaanvragen over bijvoorbeeld een bitumen dak vernieuwen of de kosten van een pannendak vervangen:

Leest u hier de meest gestelde dakdekkers vragen:

Uiteraard is een goedkope dakdekker moeilijk te vinden, echter bestaan ze wel!

Onze dakbedekkers zijn goed betaalbaar en hebben een niet al te hoog uurtarief. De gemiddelde dakdekker prijzen variëren per dakdekkersbedrijf enorm.

Wilt u een betaalbare prijs betalen voor het inhuren van een dakwerker?

Vraag dan bij de Dakdek-Gigant is een geheel vrijblijvende prijsindicatie aan en ontdek zelf hoe goedkoop wij uw oude dak kunnen vervangen!

Leest u hier alle prijsinformatie die u van te voren moet weten voordat u uw dak laat opknappen door een dakdekker.

goedkope-dakdekkers

Wat kost in 2024 een dakdekker?

Als u een dakdekker wilt inhuren dan kost dit gemiddeld €30,- per uur inclusief de btw.

Echter bent u er nog niet als het alleen over de loonkosten gaat. Ook moet u rekening houden met de materiaalkosten van nieuwe dakbedekking.

We zullen u een volledig beeld geven van de kosten in de onderstaande totaalprijzen van een dakdekkersklus.

Waarom per m2 en niet per uur? Als u een dakdekker inhuurt dan kan hij zelf bepalen of hij de dakklus aanneemt per uur of per vierkante meter.

Als hij de klus per m2 aanneemt weet u exact waar u aan toe bent. Bij een uurtarief word dit wat lastiger. Het is altijd beter dat u kiest voor een prijs per m2.

Verwijderen van oude dakbedekking en laten plaatsen van nieuwe dakbedekkingGemiddelde totaalprijs per m2Gemiddelde prijs dak van 40 m2
Plat dak vernieuwen€30,-€60,-€1200,-€2400,-
Hellend dak vernieuwen€30,-€90,-€1200,- €3600,-

De prijzen van dakdekkers kunnen in de praktijk erg uiteenlopen. In sommige gevallen kunnen de prijzen van exact dezelfde klus wel een prijsverschil hebben van 40%.

Hierdoor is het verstandig verschillende offertes met elkaar te vergelijken.

Door de prijsvergelijking van een offerte is de kans een stuk kleiner dat u teveel betaald voor een dakrenovatie.

Dakdekkers met kwaliteit

U zult dan ook weinig tot geen problemen ondervinden aan de overkapping.

Een dakdekker of dakwerker van ons bedrijf levert u altijd de beste kwaliteit. Of u nu behoefte heeft aan een reparatie of de vervanging van uw dak.

Het maakt onze medewerker werkelijk niets uit, hij zal u altijd goed en professioneel helpen om een geschikte oplossing te vinden voor u probleem of wens.

Wij hebben genoeg kennis en ervaring in huis om u gedegen advies te geven en uiteraard kan een dakdekker van ons het ook uitvoeren naar uw wensen.

Bovendien zijn wij erg scherp geprijsd en dat is natuurlijk altijd aantrekkelijk.

Omdat wij aangesloten zijn bij vak- en branche organisaties die de belangen van de consument behartigen, krijgt u bij ons altijd garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden.

Wat kan een dakdekkersbedrijf voor u betekenen?

Een dakdekker is een specialist die daken vernieuwd, repareert of vergroot. Welke vorm van dakbedekking u dan ook kiest, een ervaren dakdekker weet hier goed mee om te gaan en zorgt er dan ook voor dat uw dak weer tip top in orde komt.

Onderhoud van uw dak is erg belangrijk, laat daarom uw dakdekker één keer per jaar een controle uitvoeren om grotere vervolgschade te voorkomen in de toekomst, zoals bijvoorbeeld lekkages.

De meest voorkomende dakwerkzaamheden zullen wij u hieronder laten inzien.

 • Dakreparatie: Mocht er maar een klein gedeelte van uw dak beschadigt zijn dan hoeven wij uiteraard niet uw hele dak te gaan vervangen. Wij zullen een dakreparatie uitvoeren alleen op het plekje wat nodig is en op deze manier besparen wij u een hoop.
 • Dakrenovatie: Mocht het zo zijn dat het dak aan een complete vernieuwing toe is dan haalt de dakdekker de oude laag van het dak af en zal er een nieuwe dak laag worden aangebracht.
 • Dakonderhoud: Als u dakbedekking al een tijd op uw dak ligt is het misschien is tijd voor een onderhouds- beurt. Zo letten de dakdekkers op kleine gebreken en repareren deze ter plekke.
 • Nieuw dak: U wilt een nieuw dak laten aanleggen maar wel voor een betaalbare prijs? Onze vakmannen geven u advies hierover.
dakbedekking-laten-vervangen

Dakdekkersbedrijf

Bij dakdekkersbedrijf Amsterdam de Dakdek-Gigant vindt u gigantische goede dakdekkers.

Alle dakwerkers hebben een goede opleiding gevolgd, zijn gediplomeerd en hebben veel ervaring opgedaan in het dak dekken. We hebben specialisten op elk gebied, van leidekker tot dakpannen specialisten.

De dakdekkers en rietdekkers die wij in dienst hebben behandelen uw project met de uiterste zorg en vakbekwaamheid. Wij zijn als dakdekkersbedrijf aangesloten bij de branche- en vakorganisaties.

Dit houdt in dat u bij ons garantie krijgt over de door ons uitgevoerde werkzaamheden.

De service die wij verlenen is, zonder arrogant te zijn, prima te noemen en wij durven met een gerust hart ons personeel op pad en op uw dak te sturen.

Dakonderhoud

Vaak staan mensen niet stil bij de consequenties als u uw dak niet goed onderhoudt.

Alleen al verschoven dakpannen of een goot die vol ligt met blad afval kunnen voor vervolgschade zorgen.

Uiteraard begrijpen wij dat u waarschijnlijk liever geld besteedt aan de zogenaamde “zicht werkzaamheden”. En nieuwe keuken of een nieuw dak.

Niet dat de kosten voor het onderhoud of reparatie van uw dak net zo kostbaar zijn als het vernieuwen van uw keuken maar de kosten die u bijvoorbeeld kwijt bent aan een hoge energienota kunnen ook fors zijn.

Lekkage en tocht zijn uiteraard de gevolgen van een slecht gedekt dak.

dak renoveren en vervangen

Daklekkage laten verhelpen

Onze dakdekkers zijn ook gespecialiseerd in dakbedekkingen, dakrenovaties en dakreparaties. Zodat u voor al het werk aan het dak bij ons terecht kunt.

Overigens is het zo dat als u ons inhuurt om uw dak te repareren dan voeren wij altijd een dakinspectie uit.

U weet dan exact hoe het met de conditie van uw dak gesteld is en welke werkzaamheden er eventueel in een later stadium uitgevoerd kunnen worden.

Een dak onderhoud is sowieso handig om te doen met het oog op de toekomst, preventief onderhoud aan uw dak voorkomt problemen op termijn.

Hout (waar boeidelen van zijn gemaakt) gaat met de jaren toch rotten, hoe langer u wacht hoe lastiger en duurder het wordt om dit te laten repareren.

Heeft u na het lezen van onze website nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, of vraag een offerte aan en ontdek onze gunstige tarieven.

Bespaar op uw dakdekker

Wilt u ook genieten van onze professionele dakdekker, die weten waar ze mee bezig zijn?

Vraag dan een vrijblijvende dakdekker offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend advies en een scherpe offerte!

Overigens zijn de kosten die u maakt voor het herstellen van uw dak geen weggegooid geld, uw investeert in uw bezit en de waarde van uw woning zal toenemen.

Vragen & Antwoorden

Wat kosten dakdekkers?

De kosten van dakdekkers kunnen worden berekend in een uurtarief of een vaste prijs. Hier vindt u de gemiddelde prijzen van het inhuren van een dakdekker.

Wat doen dakdekkers?

Dakdekkers voeren voornamelijk werkzaamheden uit op het dak. Denkt u hierbij aan dakbedekking vervangen, dakpannen leggen, of een daklekkage verhelpen.

Is een dakdekker duur?

In het algemeen zijn dakdekkers per uur vrij goedkoop. Leest u hier alles over het uurtarief van dakdekkers en de werkzaamheden die zei voor u kunnen uitvoeren.

DAKDEK GIGANT
 • Bespaar tot wel 40%
 • Binnen 2 min. een prijs
 • Erkend door NDA
 • Bijna 38 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

In 1986 zette Jouke de Dakdek-Gigant b.v op. Het familiebedrijf groeide uit naar een professioneel dakdekkersbedrijf.
DAKDEK GIGANT
 • Bespaar tot wel 40%
 • Binnen 2 min. een prijs
 • Erkend door NDA
 • Bijna 38 jaar ervaring