Dakonderhoud prijzen

Het dak van uw woning wordt voortdurend blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden.

Door de wisselde temperaturen is het goed mogelijk dat uw dak beschadigt wordt of een dak lekkage veroorzaakt.

Door regelmatig goed dakonderhoud uit te laten voeren door een goede maar betaalbare dakdekker kunt u grotere schades aan uw dak voorkomen. Maar wat zijn de kosten en mogelijkheden van je dak laten onderhouden?

Op deze pagina leggen wij u alles uit over de dakonderhoud prijzen en de onderhoudsmogelijkheden van verschillende soorten daken.

dakbedekking-laten-vervangen

Dakonderhoud: Wat zijn de kosten?

Als u geen lekkage aan uw dak wilt of andere schades zoals gescheurd dakrubber of uitgedroogd bitumen dakbekleding dan is het goed onderhouden van je dak geen over nodige luxe.

Maar wat houd dakonderhoud nu eigenlijk in? En welk dakdekkersbedrijf voert dit onderhoud jaarlijks uit? We zullen voor u de meest voorkomende onderhoudswerken van daken is even onder elkaar zetten:

Maar wat zijn nu de kosten van dakonderhoud? Leest u hier de gemiddelde prijzen per soort woonhuis:

WoonhuisKosten per m2 incl BTW 
TussenwoningGemiddeld € 15,-
2 onder 1 kap woningGemiddeld € 16,-
Vrijstaande woningGemiddeld € 17,-

Verschillende prijsvoorbeelden

We zullen u wat verschillende prijsvoorbeelden laten zien van het goed in staat houden van uw dak.

Dak van een schuur

Als u een vrijstaande garage of schuur heeft die bij uw woonhuis hoort dan kan het zo wezen dat ook uw schuur dakonderhoud nodig heeft.

De onderhoudskosten van een dak van een schuur rond de 20 m2 liggen gemiddeld tussen de € 200,- en € 275,-

Twee onder een kap woning

Als u een groot woonhuis heeft zoals een 2 onder een kap woning dan is het mogelijk dat tijde daken ( dus ook die van u buren ) toe zijn aan onderhoud. Voor een dakproject zoals deze zullen de dakonderhoud prijzen rond de € 800,- wezen.

Wij als Amsterdamse dakdekkers gaan dan wel uit van een dak wat rond de 60 m2 is. Dit is namelijk het gemiddelde van de meest voorkomende daken in Nederland.

Dakonderhoud om lekkage voor te zijn!

Het belangrijkste hoofddoel van een goedkoop dakonderhoud in Amsterdam is dat onze dakwerkers lekkages voor zijn! Door jaarlijks uw dak te laten controleren of een dakinspectie uit te laten voeren kan onze dakdekker in een zeer vroeg stadium lekkages voorkomen.

Als uw dak van uw oude rijtjeswoning, of nieuwbouwwoning in Amsterdam moet worden onderhouden dan zullen wij niet alleen maar het dak schoonmaken maar kijken onze dakdekkers ook uw goten na zodat deze niet vol liggen met bladderen.

Als je regelmatig je dakgoten laat schoonmaken dan is de kans op verstopping een stuk kleiner en zullen uw dakgoten niet overlopen zodat al het hemelwater op uw gevel terecht komt.

Uiteraard is het dakonderhoud Amsterdam voor een dakdekker meteen een goed moment om een dakcontrole uit te voeren. Zo kan onze dakdekker kleine dak breukjes meteen herstellen.

dakreparatie-Amsterdam

Toch lekkage opgelopen?

Heeft u nooit over dakonderhoud nagedacht en bent u te laat geweest om uw dak te laten inspecteren door een goed dakdekkersbedrijf? Dan heeft u nu waarschijnlijk een daklekkage of andere beschadigingen aan uw dak!

Met name lekkages in uw dak kunnen grote schades veroorzaken zowel binnenshuis als buitenshuis. Wacht niet en stel een dakreparatie niet uit!!!

Vraag meteen geheel vrijblijvend een offerte aan om uw dakschade te herstellen zodat onze dakdekker u meteen uit de brand kan helpen voor een scherpe prijs!

Dakonderhoud Amsterdam

Zoals u waarschijnlijk al weet zijn wij een Amsterdams dakdekkersbedrijf wat al sinds 1986 bezig is met het herstellen en opknappen van oude daken. Wilt u graag uw dak goedkoop laten opknappen?

Dat kan bij ons Amsterdamse dakdekkersbedrijf de Dakdek-Gigant. Wij staan voor alle dakwerken klaar zoals:

Bent u op zoek naar een dakdekker die goedkoop maar zeker zijn werk uitmuntend uitvoert? Dan bent u bij de Dakdek_Gigant op het juiste adres voor uw dakonderhoud!

Wat kost dakonderhoud?

Het laten onderhouden van uw dak hoeft maar een keer per jaar uitgevoerd te worden. De prijzen van dakonderhoud hoeven dus niet duur te zijn. Leest u hier exact de kosten van uw dak laten onderhouden op deze pagina.

Wat is dakonderhoud?

Dakonderhoud wil zeggen dat uw dak jaarlijks gecontroleerd wordt op gebreken. Door onderhoud te plegen aan uw dak zult u geen lekkage krijgen en heeft u een langere levensduur.

DAKDEK GIGANT
  • Bespaar tot wel 40%
  • Binnen 2 min. een prijs
  • Erkend door NDA
  • Bijna 38 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

In 1986 zette Jouke de Dakdek-Gigant b.v op. Het familiebedrijf groeide uit naar een professioneel dakdekkersbedrijf.
DAKDEK GIGANT
  • Bespaar tot wel 40%
  • Binnen 2 min. een prijs
  • Erkend door NDA
  • Bijna 38 jaar ervaring