Dakdekker Almere

Wilt u een erkende dakdekker Almere inschakelen? Ook in Almere kunt u terecht bij de dakdekkers van Dakdek Gigant BV voor diverse dakdekkersklussen. Doordat we samenwerken met gecertificeerde dakdekkers verspreid over heel Nederland, kunnen we huiseigenaren in Almere snel van dienst zijn. Bovendien houden we zo onze reiskosten beperkt. Onze dakdekker Almere kunt u onder andere inschakelen voor het vervangen van uw dakbedekking, dakrenovaties, en dakonderhoud.  

Ontdek op deze pagina meer informatie over onze diensten, kosten en handige tips om ervoor te zorgen dat uw dak langer meegaat!   

dakdekker Almere

Wat doet een dakdekker precies?

Een dakdekker is een specialist op het gebied van platte en hellende daken. Onze dakdekkers Almere repareren, onderhouden en renoveren daken op vakkundige wijze. Ook kunt u bij ze terecht voor het aanleggen van nieuwe daken. En voor professioneel advies als er een probleem is met uw dak. Twijfelt u over de staat van uw dak? Dan is het verstandig om onze erkende dakdekker Almere in te schakelen zodat hij uw dak kan inspecteren.  
Afhankelijk van de conditie kan hij u op de hoogte stellen wat de beste vervolgstappen zijn.

dakdekkers almere

Wanneer is het nodig om een dakdekker in te schakelen?

Als er iets mis is met uw dak of als uw dak aan vervanging toe is, is het meestal verstandiger om deze klus aan een ervaren dakdekker over te laten. We raden u alleen aan uw dak zelf op te gaan als uw dak niet te hoog is. En als u al ervaring heeft met klussen op het dak. In dit geval kunt u bijvoorbeeld het dak zelf schoonmaken of een lekkage dichten op een plat dak. Echter, de meeste klussen aan uw dak kunt u beter uitbesteden aan een erkende dakdekker. Hij beschikt over een ruime kennis van daken waardoor hij vakkundig te werk gaat. Een dakdekker kan bovendien ook veilig op deze hoogte werken.

Hieronder ziet u waarvoor u bij onze dakdekkers zoal terecht kunt.

Wat kost een dakrenovatie?

Als er iets mis is met uw dak of als uw dak aan vervanging toe is, is het meestal verstandiger om deze klus aan een ervaren dakdekker over te laten. We raden u alleen aan uw dak zelf op te gaan als uw dak niet te hoog is. En als u al ervaring heeft met klussen op het dak. In dit geval kunt u bijvoorbeeld het dak zelf schoonmaken of een lekkage dichten op een plat dak. Echter, de meeste klussen aan uw dak kunt u beter uitbesteden aan een erkende dakdekker. Hij beschikt over een ruime kennis van daken waardoor hij vakkundig te werk gaat. Een dakdekker kan bovendien ook veilig op deze hoogte werken. 

Hieronder ziet u waarvoor u bij onze dakdekkers zoal terecht kunt. 

 • Dakherstel
  Bij Dakdek-Gigant kunt u terecht voor dakrenovaties waarbij we uw dakbedekking repareren en eventueel de zwakke delen van uw dakbedekking vervangen.  
  Onze dakdekkers kunnen lekkages verhelpen, en u kunt ook bij ze terecht voor het vervangen of repareren van dakgoten en uw regenpijp. Met de focus op duurzame oplossingen zorgen we ervoor dat uw dak weer jarenlang bestand is tegen wateroverlast. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw dak langdurige bescherming biedt tegen regen en andere weerstypen.
 • Dakvervanging
  Als uw volledige dak aan vervanging toe is, kunnen we uw complete dak vernieuwen, inclusief de constructie en het dakbeschot. Hierbij vervangen we de onderliggende delen van het dak zodat deze weer stevig is en uw woning beschermt. 
  Is de constructie nog in goede staat, dan kunnen we ook alleen uw dakbedekking vervangen. Afhankelijk van of u een plat of hellend dak heeft, heeft u bij het vervangen de keuze uit verschillende materialen dakbedekking. Denk aan EPDM of bitumen dakbedekking voor platte daken, en dakpannen, leien, riet of shingles voor hellende daken.
 • Dak onderhoud
  Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw dak langer meegaat. Wij zullen uw dak tijdens periodiek onderhoud inspecteren op slijtage en reinigen. Meestal gebruiken wij hiervoor hogedrukreiniging. Ook kunnen we een beschermlaag aanbrengen door middel van het dak impregneren of coaten. Hierdoor wordt uw dakbedekking minder aangetast door vuil en kunt u vervanging wat langer uitstellen. 

24/7 spoedservice dakdekker Almere

Heeft uw dak op dit moment een lekkage, of is er een ander probleem met uw dakbedekking? Bij Dakdek Gigant hebben we een spoedservice voor acute problemen, zoals lekkages terwijl het regent. U kunt 24/7 terugvallen op deze service. Onze dakdekker Almere is snel ter plaatse en zal u eerst helpen aan een passende tijdelijke oplossing, zodat de gevolgschade beperkt blijft. We zullen u daarnaast altijd vakkundig adviseren over een passende oplossing voor op de langere termijn.

Oplossingen Dakdek Gigant BV

Bij relatief nieuwe daken die nog in goede staat verkeren kan een plaatselijke reparatie vaak volstaan. Bij verouderde daken met terugkerende lekkages is het in de meeste gevallen de beste oplossing om de volledige dakbedekking te vervangen. Indien mogelijk, zetten wij altijd in op reparaties zodat u kosten kunt besparen. Tegelijkertijd zijn we realistisch als uw dak aan vervanging toe is. In dat geval zullen we eerlijk adviseren over de beste oplossing voor uw situatie.

Dak verduurzamen

Uw dak verduurzamen? Wij staan voor u klaar. 

Verduurzamen en het nemen van energiebesparende maatregelen is momenteel belangrijker dan ooit met de opwarming van de aarde. Het verduurzamen van uw woning wordt dan ook actief gestimuleerd door de overheid met subsidies. Bij Dakdek Gigant kunt u uw dak op verschillende manieren verduurzamen. Onze dakdekkers Almere staan voor u klaar voor de volgende services:

 1. Dak isoleren
  Veel warmte gaat verloren via het dak, wat zonde is omdat dit leidt tot veel energieverlies! Goede dakisolatie is niet alleen een slimme manier om uw energierekening te verlagen, maar u investeert ook in uw eigen wooncomfort. Minder koude lucht en tocht in huis dragen bij aan een aangename leefomgeving. Onze dakdekker Almere biedt advies op maat en zorgt voor een professionele installatie van isolatiematerialen die passen bij uw type dak. 
 2. Zonnepanelen plaatsen
  Wilt u ook overstappen naar groene stroom met zonnepanelen op uw dak? Laat onze dakdekker dan eerst beoordelen of uw dak wel geschikt is voor zonnepanelen. Mocht dit een rendabele investering zijn in uw situatie, dan verzorgen onze dakdekkers een vakkundige installatie van uw zonnepanelen die voldoet aan alle veiligheidsnormen.  
 3. Sedumdaken aanleggen 
  Een sedumdak (ook wel groen dak genoemd) is niet alleen mooi om te zien, maar ook zeer milieuvriendelijk. Het draagt bij aan betere isolatie, waterretentie en bevordert de biodiversiteit in uw omgeving. Vaak wordt onderschat wat voor positieve impact een groendak kan hebben op het milieu en uw leefomgeving. Onze dakdekker kan u helpen bij een professionele plaatsing van een groen dak. 

Dak verduurzamen met isolatie? Let op subsidie!

Voor het verduurzamen van uw dak met dakisolatie kunt u profiteren van de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE). Via deze subsidie ontvangt u tot € 30 per m2 voor dakisolatie. Dit is het bedrag als u dakisolatie combineert met nog een tweede duurzame maatregel. Bijvoorbeeld door uw vloer of uw spouwmuur ook te laten isoleren. Door meerdere maatregelen te combineren, investeert u niet alleen in duurzaam wonen en meer comfort in his, maar u profiteert ook van het maximale subsidiebedrag. Win-win!

Bij dakdekkersbedrijf Dakdek Gigant BV staan wij klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het verduurzamen van uw dak. 

Dakdekker Almere kosten

De kosten die u kunt verwachten voor het inschakelen van een dakdekker worden grotendeels bepaald door uw soort dak, de ernst van de schade, en het uurtarief van de dakdekker. 

Prijsindicatie dakdekker Almere

•    Dakpannen vervangen: van €40,- tot €55,- per m² 
•    Plat dak vervangen: gemiddeld tussen de €70,- en €160,- per m².
•    Uurtarief dakdekker Almere: gemiddeld €35,- tot €45,- per uur, afhankelijk van de klus en de ervaring van de dakdekker. 

Houd rekening met een eventuele spoedtoeslag bovenop het uurtarief als u bijvoorbeeld in het weekend met spoed een dakdekker nodig heeft.

Hoe houdt u uw dak in goede conditie? 5 tips

Er is maar weinig zo onvoorspelbaar als het Nederlandse klimaat! Ook uw dak wordt elke dag blootgesteld aan regen, wind, hagel en Uv-straling. Hoewel u natuurlijk geen invloed heeft op het weer, kunt u er wel voor zorgen dat uw dakbedekking langer meegaat. Hieronder ziet u 6 tips van onze ervaren dakdekker Almere om uw dakbedekking in goede staat te houden:

 1. Bescherm de toplaag van uw dakbedekking
  1. Impregneren: maak de buitenste toplaag van uw dak waterafstotend met impregneermiddel om vochtproblemen te voorkomen.
  2. Coaten:  bescherm uw dak tegen UV-straling en weersinvloeden met een beschermende coating
  3. Stoomreinigen:  laat aanslag, vuil en mos periodiek verwijderen.
 2. Jaarlijkse dakinspectie. Laat uw dak jaarlijks inspecteren door onze dakdekker om problemen zoals scheuren en losse dakpannen of beschadigingen aan uw platte dak op tijd te verhelpen.
 3. Onderhoud van dakgoten en regenpijpen. Voorkom verstoppingen door regelmatig dakgoten en regenpijpen te laten controleren en schoon te maken.
 4. Verwijder bladeren en vuil. Vooral in de herfst, houd uw dak vrij van bladeren en takken voor een goede waterafvoer
 5. Let op slijtage. Wees alert op scheuren, blazen en verkleuringen die wijzen op veroudering of schade en moeten worden gerepareerd. 

Vind een dakdekker in de buurt via Dakdek Gigant

Wist u dat een goede dakdekker dichterbij kan zijn dan u denkt? Veel mensen zijn zich hier niet van bewust. Via Dakdek Gigant ontdekken zij dan vaak dat goede hulp niet ver weg hoeft te zijn. Doordat wij ook per stadsdeel opereren, zijn onze dakdekkers snel bij u op locatie. 

Zoekt u bijvoorbeeld een dakdekker Almere Haven, of een dakdekker Almere Buiten? Dan matchen wij u met een dakdekker die in deze omgeving actief is. Onze dakdekkers zijn gecertificeerd, klantvriendelijk en helpen u graag aan de beste oplossing voor uw dak! 

DAKDEK GIGANT
 • Bespaar tot wel 40%
 • Binnen 2 min. een prijs
 • Erkend door NDA
 • Bijna 38 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

In 1986 zette Jouke de Dakdek-Gigant b.v op. Het familiebedrijf groeide uit naar een professioneel dakdekkersbedrijf.
DAKDEK GIGANT
 • Bespaar tot wel 40%
 • Binnen 2 min. een prijs
 • Erkend door NDA
 • Bijna 38 jaar ervaring