Dakcoating schuine dak

Sinds 1989 staat Dakdek-Gigant synoniem voor expertise in dakbedekking en onderhoud. Schuine daken vergen een specifieke aanpak, vooral met het oog op duurzaamheid en bescherming. Wij hebben een jarenlange ervaring. Een dakcoating schuin dak aanbrengen? Wij vertellen graag over onze expertise.

Wat is dakcoating bij schuine daken?

Dakcoating is een beschermende laag die wordt aangebracht op de pannen van schuine daken als bescherming tegen weersinvloeden, zoals regen, hitte en temperatuurschommelingen. Onze dakcoatings zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals polymeren en bitumineuze stoffen, die zorgen voor een langdurige bescherming.

dakpannen
Dakpannen coating en reiniging nodig

Voordelen van Dakcoating schuin dak:

 1. Verlengde Levensduur: Door de coating worden de pannen minder poreus en slijten ze minder snel. Hierdoor neemt de levensduur van uw dakpannen aanzienlijk toe.
 2. Bescherming Tegen Weerselementen: Onze dakcoatings zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden, waaronder zware regenval en UV-straling.
 3. Energiebesparing: Een goed gecoat dak zorgt voor een betere isolatie van uw woning, waardoor u kunt besparen op uw energiekosten.
 4. Esthetische Waarde: Met een coating krijgt uw dak een frisse, nieuwe uitstraling.

Bij de keuze van de dakcoating is het belangrijk om rekening te houden met de kleur en ondergrond van uw dak. Voor een frisse uitstraling van uw dak is namelijk niet alleen de kleur van de coating bepalend, maar ook de kwaliteit van de hechting op uw dakbedekking. Er zijn speciale dakcoatings ontwikkeld voor uitstekende hechting op verschillende ondergronden. Platte daken stellen bijvoorbeeld andere eisen dan schuine daken. De coatings zorgen ervoor dat uw dak goed bestand is tegen water en weersinvloeden en zijn originele kleur behoudt, zodat uw huis er mooi uit blijft zien.

Flexibele Coatings voor Verschillende Daktypes

Het kiezen van het juiste type coating is essentieel voor een maximale bescherming van uw dak. Voor verschillende soorten dakbedekking, zoals betonnen dakpannen of metalen daken, zijn speciale coatings beschikbaar. Vloeibare dakcoatings zijn bijvoorbeeld bijzonder geschikt voor platte daken, waar stilstaand water een probleem kan vormen. Deze zijn waterdicht en flexibel en kunnen bij temperatuurschommelingen uitzetten en krimpen voor langdurige bescherming. Voor schuine daken zijn er basiscoatings beschikbaar die voor waterdichtheid zorgen en goed hechten.

Innovaties in Dakcoating Voor Extra Duurzaamheid en Bescherming

De ontwikkeling van nieuwe technologieën heeft geleid tot de introductie van speciale, geavanceerde dakcoatings. Deze bieden een extra laag bescherming tegen de elementen en verlengen ook de levensduur van uw dak. Zowel de standaardcoatings als de meer gespecialiseerde coatings moeten altijd goed bestand zijn tegen de condities die voor uw type dak gelden. Een zorgvuldig gekozen coatinglaag bespaart niet alleen kosten, maar is ook milieuvriendelijk.

dakcoating

Waarom Dakdek-Gigant?

Bij Dakdek-Gigant staan kwaliteit en betaalbaarheid altijd voorop. Onze ervaren dakdekkers gebruiken de beste materialen en technieken voor het coaten van uw dak. Bovendien bieden we een persoonlijke service, die afgestemd is op uw specifieke daktype en wensen.

●      Expertise die Vertrouwen Schept

Wij zijn al sinds 1989 gespecialiseerd in dakrenovatie en onderhoud. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij elke uitdaging aan, of het nu gaat om betonnen dakpannen, keramische dakpannen of zelfs golfplaten. Onze dakdekkers zijn niet alleen vakmensen; ze zijn ware kunstenaars op hun vakgebied.

●      Hoge Kwaliteit die Garant Staat Voor Duurzaamheid

Voor het coaten van uw dak worden alleen materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt, inclusief geavanceerde polymeren en bitumineuze coatings. Deze zijn speciaal ontwikkeld om uw dak bestand te maken tegen water, zware belastingen en grote temperatuurschommelingen. Uw dak blijft hierdoor niet alleen functioneel, maar blijft er ook jaar in, jaar uit als nieuw uitzien.

●      Service die een Stap Verder gaat

Naast het coaten van uw dak kunnen wij u ook een totaaloplossing te bieden, inclusief advies en ondersteuning. Verder bieden wij flexibele oplossingen die afgestemd zijn op uw specifieke wensen en budget.

●      Betaalbaarheid zonder Concessies

Wij vinden dat kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand moeten gaan. Daarom bieden wij concurrerende prijzen, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Met Dakdek-Gigant kiest u voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

●      Offerte op Maat

Omdat elk dak uniek is, krijgt u van ons altijd een offerte op maat die volledig is afgestemd op uw specifieke situatie en behoeften. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en maak kennis met de kwaliteit van Dakdek-Gigant.

Bij Dakdek-Gigant doen we meer dan alleen uw dak coaten. Wij creëren een duurzame, beschermende laag die de tand des tijds kan doorstaan. Tegelijkertijd zorgen we ook voor een esthetische boost waardoor uw huis er weer fris en stralend uit gaat zien. Kies voor de zekerheid van ervaring, kwaliteit en service. Kies voor Dakdek-Gigant!

Veelgestelde Vragen over dakcoating

In dit deel beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over dakcoating. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u gedetailleerde en praktische antwoorden geven.

Dakcoating biedt meerdere voordelen: het verlengt de levensduur van uw dakpannen, beschermt tegen weersinvloeden, verbetert de thermische efficiëntie van uw huis en geeft uw dak een vernieuwde uitstraling.

Afhankelijk van het gebruikte materiaal en de kwaliteit, kan een dakcoating wel 10 tot 15 jaar meegaan. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, kan deze periode zelfs nog langer zijn.

Dakcoating kan worden toegepast op de meeste soorten dakpannen, waaronder betonnen en keramische pannen en zelfs op golfplaten van vezelcement.

Het regelmatig inspecteren van uw dak en het verwijderen van vuil en bladeren zijn essentieel. Gebruik nooit agressieve schoonmaakmiddelen, aangezien de coating hierdoor beschadigd kan raken.

De kosten variëren, afhankelijk van de grootte van uw dak en de gekozen materialen. Van Dakdek-Gigant krijgt u altijd een vrijblijvende offerte op maat, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de kosten.

De duur is afhankelijk van de dakgrootte en de weersomstandigheden. Gemiddeld duurt het aanbrengen van een dakcoating één tot twee dagen.

Dakcoating is bedoeld als een beschermende laag en niet als reparatiemiddel. Beschadigde dakpannen moeten eerst worden gerepareerd of vervangen, voordat de coating wordt aangebracht.

Bij Dakdek-Gigant gebruiken we milieuvriendelijke dakcoatings die voldoen aan de huidige milieunormen. Ons streven is altijd om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Ja, met een goed onderhouden en gecoat dak krijgt uw huis een mooiere aanblik en zal de marktwaarde toenemen.

Ja, wij geven op al onze dakcoatingdiensten garantie. De specifieke garantievoorwaarden worden duidelijk gecommuniceerd in onze offertes.

DAKDEK GIGANT
 • Bespaar tot wel 40%
 • Binnen 2 min. een prijs
 • Erkend door NDA
 • Bijna 38 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

In 1986 zette Jouke de Dakdek-Gigant b.v op. Het familiebedrijf groeide uit naar een professioneel dakdekkersbedrijf.
DAKDEK GIGANT
 • Bespaar tot wel 40%
 • Binnen 2 min. een prijs
 • Erkend door NDA
 • Bijna 38 jaar ervaring